- Bu konu boş.
-
YazarYazılar
-
6 Temmuz 2016: 09:56 #4701AnonimZiyaretçi
Sizin elinizden çıkarmak istediğiniz beyaz eşyanız başkanın en büyük arzusu olabilir. İnsanlar sürekli tüketim yapmaktadır ve aynı şekilde de evlerinde bulundukları eşyalar da zamanlar yıpranır, bozulur veya ömrünü tüketir. Bu durumlarda yenisini veya 2. El bir ürün alarak ihtiyacınızı karşılarsınız. Maddi durumunuz iyiyse sıfır bir ürün temin edip diğer ürününü uygun bir fiyata 2. El olarak satabilirsiniz. Maddi duruma göre bütçeniz sıfır ürün almaya yetmiyorsa devreye spot mağazalar ve 2. El eşya satan mağazalar girer bu mağazalardan ucuz ve kaliteli ürünler bulmanız mümkündür. İhtiyacınıza göre ev eşyaları, bahçe malzemeleri ve birçok ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bir ev içersinde en çok değişime ihtiyacı olan ürünler genellikle ev eşyaları ve beyaz eşyalar olur. Beyaz eşyaların piyasa fiyatları bellidir. Bu yüzden herhangi bir bozulma, model yükseltme ihtiyacı olduğunda bütçeniz yetmeyebilir. İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirler bu ihtiyaç daha fazladır. İnsanların maddi durumları ve harcamalarını göz önünde bulundurduğumuzda 2. El ürün alımı çok cazip hale gelmektedir. Özellikle İstanbul’da ikinci el eşya alım-satım piyasası çok büyüktür. Sizlere tavsiyem 2. El ürün almak istediğiniz yeri çok iyi seçmelisiniz bu işlerde en önemli unsur güvendir. Ürünün sorunsuz olması, nakliye durumu, garanti verilmesi gibi hususlara dikkat edin. İstanbul’da güvenilir bir adres arasanız size ikinci El eşya eyüp mağazasını tavsiye ederim. Bu tarz güvenilir yerler sıfır ürün almış gibi size güvence sağlar. Ürünlerin nakliye, montaj gibi aşamalarında sizlere yardımcı olur. Ki insanlara sıfır ürün aldıklarına bile artık bu hizmetleri yapanlar çok az kalmıştır. Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, gibi beyaz eşyaların kullanım ömrü maksimum 5 ile 10 yıl arasındadır. Ürünlerinizin belli bir yıldan sonra çok bozulmaya başladıysa daha fazla onlarla vakit kaybetmeyin ve en kısa zamanda 2. El mağazasına buna alternatif spot mağazalarına uğrayarak yenisi veya yeni gibi standartlara sahip 2. El ürününüzü temin edebilirsiniz. İstanbul’da İkinci el eşya eyüp mağazasını güvenli alışveriş için size öneriyorum.
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.