- Bu konu boş.
-
YazarYazılar
-
13 Ağustos 2016: 22:48 #4845AnonimZiyaretçi
Poliüretan Sprey Fiyatları
Isı yalıtımı yaşadığımız, zamanımızın büyük kısmını geçirdiğimiz evler ve çalıştığımız ortamlar için oldukça gereklidir. Zorlaşan hayat şartları arasında bir de ısıttığımız ortamdaki ısıyı korumakla uğraşmak insanı ayrıca yıpratan ve istenmeyen bir durum olduğu için binalarımıza ısı yalıtımı yaptırmayı tercih edebiliriz. İşte tam bu noktada, ısı yalıtımı yapan firmalar devreye girmektedir. kayrayalitim.com adlı web sitesine sahip olan Kayra Yalıtım, yalıtım malzemesi olarak poliüretan köpük kullanarak hizmet vermektedir.
Bu sistem son zamanlardaki en iyi ısı yalıtım sistemidir çünkü yapı ve binalarda son teknoloji bir sistem olduğu için kullanılan teknolojik aletler ile birlikte özellikle şantiyelerde uygulanır. Son nesil yalıtım sistemlerinden biri olarak adlandırabileceğimiz poliüretan sprey köpük, direkt olarak püskürtme işlemi şeklinde yalıtım uygulanmaktadır.
Poliüretan kaplamanın avantajları arasında aşınma ve kimyasallara karşı dirençli olma özelliği, sıvıyı geçirmemesi, bakım ve tamirinin kolay olması, iç ve dış mekânlarda kullanımının mümkün olması, ısı farklılaşmalarına rağmen özelliğini kaybetmemesi ve çeşitli yüzeylere uygulanabilmesi bulunur.
Bunun yanı sıra polyurea sprey ile uygulanan ve özellikle havuzlarda tercih edilen polyurea yalıtım da vardır. Bunun da avantajları arasında birçok yüzeye uygulanabilir olması, mükemmele yakın su yalıtımı sağlaması, elastik olduğu için çatlama yapmaması, püskürterek uygulandığı için atlanan hiçbir noktanın olmaması, birçok kimyasala ve aside karşı dayanıklı olması gibi durumlar sayılabilir. Firmanın internet sitesinden yalıtım yöntemleri hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak mümkündür.
Site: http://www.kayrayalitim.com
kayrayalitim.com
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.