- Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 8 yıl 10 ay önce Anonim tarafından güncellenmiştir.
-
YazarYazılar
-
8 Mart 2016: 18:43 #5956AnonimZiyaretçi
Batman ve Süperman adlı yapım ile ilgili olarak geri sayım başladı. 25 Mart 2016 tarihinde vizyonda olacak olan yapımın tanıtımları ile gelişmeler ise tam gaz sürüyor. Amerika’da Jimmy Kimmel’in hazırladığı programa konuk olan Ben Affleck’in, eğlenceli bir parodi ile silinen sahnelerini açığa çıkardı. Jimmy Kimmel yaptığı programda hazırladığı programlarda paradileri klasikleşirken, aynı uygulaması bu yapım için de hazırlamış olan Kimmel, son derece meşakkatli ve zor bir iş başarmış. Kimmel’in programına her ne kadar yalnızca Ben Affleck katılmış olsa da Süperman’i canlandıran Henry Cavill ve Lex Luthor’u canlandıran Jesse Eisenberg’in de yer aldığı paradiler son derece merakla ve eğlence ile izlendi. Programında yapımda yer aldığını söyleyen Jimmy Kimmel bu durumdan ne kadar heyecan duyduğunu anlatırken Ben Affleck’in mimiksiz suratı Kimmel’in bu heyecanlı duruşunu kırıcı olmadan bir şekilde yarıda kestirip, bazen de iyi olan sahnelerin daha iyi olanları gölgelememesi adına çıkarılması gerektiğini belirtiyordu.
Sitemizde Batman ve Süperman izle yeceğiniz yapım ile ilgili olarak programda, sonradan çıkartılan söz konusu olan sahneyi gösterdikleri zaman da fragmanda en gerilimli olan sahnelerden biri ile karşılaşıyorsunuz. Bruce Wayne ve Clark Kent, Lex Luthor’un düzenlemiş olduğu davette ilk defa karşı karşı geliyorlar ve artan tansiyonda her şey doğru şekilde akarken birden sahneye Kimmel giriyor ve bütün atmosfer bozuluyor. İlk bakışta Clark Kent’in kimliğini açıklayan ve gözlük takan bir Süperman olduğu açık açık dile getiren Jimmy Kimmel, diğer yandan Bruce Wayne’den ikisinin fotoğraflarını çekmesini isterken, Wayne’nin de aslında Batman olduğunu söylüyor. Çünkü Wayne’nin Batman olduğunu Kimmel, akıllı telefonun ekranın arkasında duran Bruce Wayne’nin çenesi ve dudaklarından anlıyor. Tabii sonra bir cümbüş başlıyor. Her iki süper kahramanın kimliklerini açıklayarak, onları rahatsız eden Kimmel ise hiç de beklemediği bir sonla karşılaşıyor. Sonunda bir süpriz konuğun olduğunu söyleyen Kimmel, konuğu olan Ben Affleck’e eğlenceli bir gece sunuyor. Siz de sitemizde Batman ve Süperman Adaletin Şafağı izleyerek bu eğlenceye katılabilirsiniz. İyi seyirler.
-
YazarYazılar
- Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.