Beşiktaş’tan Satırbaşları

• Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 8 yıl 7 ay önce Anonim tarafından güncellenmiştir.
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
    Anonim
    Ziyaretçi

Sizler için son günlerin en çok konuşulan Bjk futbol takımının gündeme oturan bjk haberleri içinden derlemeler yaparak göze çarpan birkaç anektodu paylaşalım istedik.

necip özel anı kaçırmak istemedi; kutlamalarda olmak için sabaha karşı ameliyat oldu
    konya maçında necip uysal, ciddi bir maluliyet(sakatlık) geçirir. menisküsü yırtılan ikinci kaptanın ertesi gün düzenlenecek kupa töreni için apar topar bıçak aşağısına yattığı ortaya çıkar.

hekim sarper çetinkaya cephesinden muvaffakiyetli bir operasyon geçiren necip, ameliyat öncesi, “abi neredeyse 8 yıl oldu bu kupa törenini kaçırmak istemiyorum. ne ifa edip edip orada olmalıyım. gerekirse bastonla çıkarım” der.

çetinkaya ise, “sıcağı sıcağına anında ameliyat olursan törene zımba tarzda çıkarsın” karşılığını verir. necip, sabaha karşı 03.00’te 45 dakikalık artroskopi geçirir vede ertesi gün kutlamalara hiçbir şeyi yokmuş şeklinde çıkar.

gökhan töre, ahmet çebi’nin eşinden bu talepte bulundu: beni evlendir berna anne
    Bjk haber başlıklarından en çok konuşulanı ise şu şekilde gelişti. Lig süresinin ilk yarısı alışma evresi tarzında geçerken yönetim de ekip olma yönünde büyük uğraş verir. yöneticiler, sürekli sürekli oyuncularla vede aileleriyle bir araya gelip moral veriyordu.

böyle günlerden birinde ekibin bekar yıldızlarından gökhan töre, çok sevdiği ahmet çebi vede eşi berna çebi’nin yanına giderek, “berna anne evlenmek talep ediyorum beni başgöz et” der.

berna çebi, de “tamam oğlum sana muavin olacağım. önce bir şampiyon olalım, sonrasında bunu çözeceğiz. sana kız mı yok!” diye beyan ederek genç futbol oyuncusunun isteğini kırmaz.

sosa’nın ikizlerinin altını bile değiştirdi
    ekip la beraber yönetim arasında bulunan bağ o kadar güçlenmiştir ki sosa’nın yeni doğan ikizleri la beraber daimi sürekli maçlara gelmiş olan arjantinli’nin eşi, ahmet çebi’nin locasında maçları izler.

bu maçlardan birinde gene çebi’nin eşi berna hanım, sosa’nın ikizlerinin altının bile değiştirilmesine yardım ve muavenet ederek bu birlikteliğin yönetim kanadında oyun modeli meydana gelebilir

Bjkdinle.com

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.