Bölgesel Seo

• Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 8 yıl 7 ay önce Anonim tarafından güncellenmiştir.
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
    Anonim
    Ziyaretçi

Seo ile ilgili tonla makale okudum. Birçok seo işi öğrendim ve uyguladım. Etki göremedim. Birgün dedim sıfırdan başlayayım. Google Aramalara “Seo Ne Demek” yazdım. O aramamda Bölgesel Seo A. Ş. firmasını buldum. Harika bir blog yazmışlar. Okudum, okudum, başladım uygulamaya. Dedim bu adamların sölediklerini yaptığımda bile bi çok şey değişiyorken direk bu adamlara yaptırayım. Aradım firmayı. Bir bayan açtı telefonu. Adamlar derken bayanla karşılaştık  Neyseki sekretermiş. Seo uzmanı Selim CENNETOĞLU ile görüştüm. 12 yıldır sektörde birçok başarılı iş yapmışlar. Hem bölgesel seo yazılımını kullandım ki kullanmamak çok saçma olur. Çok ucuz ve çok faydalı. Hemde profesyonel seo yaptırdım. Artık seo işleriyle uğraşmıyorum. Yeni ürün eklendiğinde ürün linkleirni atıyorum, 2 hafta sonra google ilek sayafda oluyor, 1 ay sonra ilk sırada. Ana kelimelerde ilk sayfadayız ve ilk sayfayı zorluyorum. Bazen üzülüyorum. Bu kadar az para ile bu kadar çok seo işi yaptırdığım için acaba hak mı yiyorum. Geçen sordum. “Bizim işimiz bu. En büyük getirimiz ise sizin memnuniyetinizdir.” dediler. O zaman başladım google reklam, yandex reklam ve sosyal medya gibi işlerimi de Bölgesel Seo firmasına aktarmaya. Çok memnunum. Herkese tavsiye ederim. Unutmadan Seo & Blgesel Seo le Google 1. Sayfa | bolgeselseo.com adresinden siteye erişebilirsiniz.

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.