Deltaş Özel Güvenlik

• Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 8 yıl 3 ay önce Anonim tarafından güncellenmiştir.
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
    Anonim
    Ziyaretçi

amblem.pngÖZEL GÜVENLİK KURSU
    Özel güvenlik mesleği son dönemlerin oldukça ilgi çeken konuları arasında ve insanda aynı zamanda bir karizma etkisi bıraktığı içinde bir çok kişinin severek yaptığı mesleklerden biri. Üstelikte son yapılan düzenlemeler sayesinde maaşlarının da oldukça iyi düzeylere kadar yaklaştığını biliyoruz. Özel güvenlik eğitimi alan bir kişinin çalışabileceği birçok yer vardır bu yüzden de eğitimlerinin dikkatli bir şekilde ele alınması gerekir. Eskiyle bugünü kıyaslarsak isteyen özel güvenlik olabiliyordu ancak bugün geldiğimiz nokta itibariyle insanların bir takım sınavlardan geçmesi gerekiyor. Örneğin eğitiminin ardından dört kez sınav hakkı var ve burada önemli olan bir nokta var ki bu sınavlardan birisine sebebiniz ne olursa olsun girmediğiniz takdir de sınav hakkınızın da kullanılmış olarak değerlendirileceğini bilmeniz gerekir.
    Evet özel güvenlik konusu son dönemlerde ilgi odağı olduğu içinde bir takım yeni düzenlemelerin getirildiğini görebiliyoruz ve insanların da bu nedenle eğitim almaları şart olarak tutulmuş. Hatta bunun yerinde bir karar olduğunu söylemek doğru olacaktır. Zira özel bir güvenlik bazen silahlı olarak görev yapması gibi durumla karşı karşıya kalıyor ve burada silah eğitimi alması oldukça önemlidir. Benim bu konuda eğitim personelinin başarısından emin olduğum ve sektördeki yerini uzun süreden bu yana korumuş olan Deltaş Güvenlik alanında profesyonel bir güvenlik kursu olmakla birlikte güvenlik kursu ve de bir çok konuda size üstün bir hizmet sağlayacaktır. 
    Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi özel güvenlik konusunun önemli olduğunu söyledik sınava girecek adaylar için sınav yerlerinin 7-10 gün içerisinde belirlenir ve adaylar giriş belgeleriyle birlikte sınava girecekleri yere gelirler Adayların belgeleri onların adreslerine gönderilmez ve bu belgeleri kurs merkezlerinden alabilirler. Sınav anında yanınızda ehliyet ya da nüfus cüzdanı gibi siz olduğunuzu belgeleyen evrakınızı götürmelisiniz. Eğer ki atış sınavına girecekseniz attığınız kağıt üzerinde TC kimliğiniz yazılıdır bunu da kurs merkezinden adınızı soyadınızı yazıp imzalamanız gerekir.
    Sonuç olarak yukarıda bahsetmiş olduğumuz Deltaş Güvenlik size bu konuda profesyonel eğitim hizmeti verecektir. Kurs hakkında detaylı bilgiye İzmirozelguvenlik.com adresinden ulaşabilirsiniz.

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.