Siyah-Beyaz’lı Takım’ın lig süresi başlangıcı esnasında Shanghai shenhua’ya göndermiş olduğu Senegal’li yıldız futbolcu Demba Ba, İstanbul vede siyah – beyaz Beşiktaş Kulüp yönetimini çok özlediğini söyledi.
Siyah-Beyazlı kulüp yönetiminin en sıkı takipçilerinden ve taraftarın bjk haber konusunda en çok takip ettiği sitelerden biri olan Bjkdinle.com web sitesinin haber kaynaklarından edinilen bilgilere göre Kara-Kartalların eski santraforlarından olan ve Vodafone Arena için İstanbul’a gelen Senegal asıllı yıldız futbolcu Demba Ba, eski takımı Beşiktaş ile dünyanın en güzide şehri olan İstanbul’u çok özlediğini itiraf ederek hsratini dile getirmiş.
Kara-Kartal’ın lig süresi başlagıcında 13 milyon euro karşılığında çin takımı shanghai shenhua’ya göndermiş olduğu Senegal’li futbolcu ba, istanbul ve Siyah-Beyaz Beşiktaş Kulüp yönetimini özlediğini itiraf ederek BeşiktAşk’ın bir başka olduğunu sözleri ile ifade edip en çok hasret çektiği takımların önde geleni olan Beşiktaş’ın olmasıda ayrıca göze çarpan konular arasında yerini buldum.
çin’e transferinin sürpriz bir vaziyette gerçekleştiğini belirten senegalli meşhur “istanbul’daki hayat benim kendime çok uygundu, destekleyen taraftar beni çok seviyordu. lakin teklif edilen para da geriye çevrilemezdi. arasıra birinci lig’e dönmek diliyorum. çünkü bu Lig maratonunu çok özlüyorum. istanbul’u, beşiktaş’ı vede destekleyen taraftarı da özlediğim zamanlar oluyor. onların da beni özlediğini biliyorum” şeklinde durumu açıkladı.