DIADERMINE CC Yüz Kremi

• Bu konu 2 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 8 yıl 6 ay önce Anonim tarafından güncellenmiştir.
3 yazı görüntüleniyor - 1 ile 3 arası (toplam 3)
  • Yazar
    Yazılar
    Anonim
    Ziyaretçi

[size=small]Sizlere bugün tanışmış olduğum DIADERMINE CC yüz kreminden bahsetmek istiyorum.[/size]

[size=small]Çok hassas ve kusurlu bir cildim olmamasına rağmen bende hergün yüzüme birşeyler sürme ihtiyacı duyanlardanım. İhtiyaçtan ziyade alışkanlık diyebilirim.[/size]

[size=small]Her bayan gibi yüzümde fondötenin vermiş olduğu ağır histen kurtulmak istedim.[/size]

[size=small]Özellikle yaz aylarında güneş ve sıcaktan dolayı fondöten tam bir eziyet oluyordu ve bu kremi o yüzden denemek istedim.[/size]

[size=small]Günlük cilt temizliğimi yaptıktan sonra cildime bir miktar dairesel hareketlerle yediriyorum doğal hafif yapısı [size=x-large][size=medium][size=small]sayesinde tenim için yeterli ve uyumlu oluyor 
    [/size][/size][/size][/size]
    [attachment=2]

[size=xx-small] [/size][size=xx-small][size=x-large][size=small]CC krem nedir?[/size][/size][/size]

[size=small][size=xx-small][size=large][size=small]CC kremin kelime anlamı Color Correcting/ Control yani cilt rengi eşitliği demektir. CC kremlerin amacı fondöten gibi cildi örtmek, pürüzsüz bir görüntü yaratmak değildir. Cildin rengini eşitleyip, düzgünleştirmek amacıyla üretilmiştir.[/size][/size][/size][/size][size=small]
    [size=xx-small][size=large][size=small]CC kremlerin yapısı çok ince ve çok hafiftir. Ciltte ağırlaştırma yapmaz. Kapatıcılığı da çoğu markanın aynı olup, orta – ortanın altındadır. CC krem BB kremin yapısı inceltilmiş versiyonudur. Karma/ yağlı ciltler için CC krem tercihi daha uygundur.[/size]  [/size][/size]
    [size=xx-small][size=large][size=small]CC kremi yaz için ideal yapan ise SPF yani güneş koruması içererek ekstra güneş kremi sürmeyi gerektirmemesidir. Ancak markadan markaya SPF özellikleri 10-50 faktör arası değişmektedir. Ürünü iyi incelemelisiniz.[/size][/size][/size]
    [/size]

[size=small]Ürünün Özellikleri;[/size]

[size=small][size=x-large][size=medium][size=small]High Tolerance serisi içerisinde yani, hassas ve kolayca alerjik reaksiyonlar gösteren ciltler için geliştirilmiş ürünler arasında yer alan CC Kremin özelliklerine ve ürünün vaatlerine bir bakalım.
    [/size][/size][/size][/size]
    [size=small][size=x-large][size=medium][size=small]*Parabensiz, silikonsuz ve parfümsüz.
    * Sadece bir renk tonu var. O da “Doğal Ton”.
    * Avrupa Alerji Araştırma Vakfı ile geliştirildi ve test edildi.
    * İçerdiği mineral pigmentler ile Cilt kusurlarını & Lekelerini kapatır. Cilt tonunu düzenler.
    * Bitkisel özlerle zenginleştirilmiş HIGH TOLERANCE, cildin direncini ve toleransını arttıran ve yoğun nemlendirme özelliklerine sahip olan özel aktif içeriklere sahiptir.
    * Hassas ve düşük toleranslı cildi rahatlatır, korur ve nemlendirir.
    * Kuru ve hassas cildi yatıştırır, yoğun olarak nemlendirir ve korur.[/size]
    [/size][size=small][size=xx-small][size=small]* Normal ve karma cildi dengeler, nemlendirir ve matlaştırır.[/size][/size]
    * Özel bakım isteyen ciltlerdeki yaşlanma izleriyle savaşır.[/size][/size][/size]
    [size=small][size=x-large][size=small][size=xx-small][size=small]* Olgun ciltlerde yaşlanma izleriyle savaşır ve cildi besler.[/size][/size]
    [size=xx-small][size=small]* Olgun cildi yeniden yapılandırır.[/size][/size]
    [size=xx-small][size=small]* 50 ml [/size][/size]

[/size][/size][/size]
    [size=xx-small][size=large][font=Times, ‘Times New Roman’, serif][size=xx-large][size=medium]Uzun vadeli kullanım ile alakalı fikirlerimi daha sonra yazabileceğim. İlk izlenimim, hassas ciltlerin dahi günlük makyajlarında kullanabilecekleri hafif ve kokusuz bir ürün olduğu yönünde. Watsons’tan %50 [/size][/size][/font][/size][/size][size=xx-small][size=large][font=Times, ‘Times New Roman’, serif][size=xx-large][size=medium]İndirimle 9.90 tl’ye aldım, kullananlardan mutlaka yorumlarını bekliyorum bakalım sizler nasıl bulacaksınız[/size][/size][/font][/size][/size][size=small][size=large][font=Times, ‘Times New Roman’, serif][size=xx-large]?[/size][/font][/size][/size]

Anonim
    Ziyaretçi

😎

Anonim
    Ziyaretçi

Kremleri alırken 2 kere düşünmek lazım. Bazen cilt kabul etmeyebiliyor.

3 yazı görüntüleniyor - 1 ile 3 arası (toplam 3)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.