ets 2 mod indir

• Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 7 yıl 11 ay önce Anonim tarafından güncellenmiştir.
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
    Anonim
    Ziyaretçi

JqDmgQ.jpg

Euro Truck Simulator 2‘ye ilk girdiğinizde tipik bir SCS Software oyunu ile karşı karşıya olduğunuzu hissediyorsunuz. Ancak oyunu oynamaya devam ettikçe aslında bu oyunun ne kadar farklı ve detaylı olduğunu anlıyorsunuz. Öncelikle Euro Truck Simulator 2’nin %100 Türkçe desteğine sahip olduğunu belirtmek istiyorum. İngilizce bilin veya bilmeyin oyunu Türkçe olarak oynamak son derece zevkli, Türkçe desteği olsun veya olmasın her oyunu İngilizce olarak oynayan ben bile bu oyunu Türkçe oynamayı tercih ettim. Çünkü çeviri son derece profesyonelce yapılmış ve oyunda bazı mekanik terimler de olduğu için oyunu Türkçe oynamak insanı rahatlatıyor. Euro Truck Simulator 2’de bir hikaye bulunmuyor; oyuna başladığınızda kendinizi (sürücünüzü) yaratıyorsunuz ve beş parasız olarak oyuna başlıyorsunuz. Başlarda kendi tırınız bile bulunmuyor ve başka firmalar için tır sürücülüğü yapıyorsunuz, işleri yaptıkça para kazanıyorsunuz ve kendi tırınızı alıyorsunuz. Daha sonrasında ise kendi şirketinizi kuruyor ve sizler de sürücü çalıştırabiliyorsunuz. Üstelik oyunda modifikasyon desteği de bulunuyor. Oyunda tarzınıza uygun mod bularak oyun daha eğlenceli bir hale geliyor. İşte bu noktada da en iyi ets 2 modları sitesi olan http://www.ets2mod.net hizmetinize giriyor. Sitemiz global bir site olup Türkçe de ets 2 mod indir İngilizce de ise ets 2 mod download alanlarında hizmet vermektedir.

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.