Site adresi:http://12h.org
Acilis Tarihi: 11 yıl 4 Ay
Kullanilan Yazilim: Rehber sitesi firma ekle
Tanitim Yazisi:
Firma Ekle – Site Ekle
Site Ekle bağlantısına tıklayarak firma ekleme hakkında tüyo sahibi olabilir veya Firma Ekle yazısını okuyarak ve sonrasında yanda yer alan menülerden firma veya sitenizi rehbere kayıt edebilirsiniz. Dmoz gibi kaliteli dizinlerin yer aldığı sektörde 12h.org tam 12 yıllık eski domain olmanın avantajını kullanıyor. Eski domainlerin sağladığı linklerin kaliteli olduğunu savunanlardanım.
Günümüz seo çalışmaları yapmakta olanların yaşadığı en büyük temel problem link ekleyecek alakalı veya kaliteli site bulma zorluğudur. Nereden backlink alırsak veya nasıl alırsak sitemiz arama sonuçlarında yükselir? Sanıyorum en çok merak edilen çalışma bu. Burada öncelikle çoğu kişinin bir şekilde sitesini eklediği ancak malesef ister site ekleme olsun isterse firma ekleme olsun pek önemsenmeyen bir çalışma.
Peki firma eklemek bu kadar basit mi? Veya sitenizi rehberlere kayıt etmek? Aslında doğru yapıldığında ve zamana yayıldığında “firma ekle” me çalışması sizinle alakalı sitelerin ve firmaların bulunduğu gayet başarılı link kaynaklarıdır. Fakat buralara doğal olarak basit bir hakkımızda yazısı kopyala yapıştır yöntemiyle firma eklenir. Web sitenizi bu türden dizinlere eklerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunuyor. Bu hem eklediğiniz linklerin geri dönüşümünü de daha etkili kılacaktır.
Sadece ana sayfa değil alt sayfalara da link alın. Google dan backlinki bulunan sitelerden ve pagerank yerine mozrank değeri yüksek sitelere firma sitesi eklemeye öncelik sağlayın. Böylece kaliteli bağlantılar elde etmiş olursunuz. Aynı içeriği sürekli aynı şekilde yayınlamayın. Mümkünse tanıtım yazısının altından veya üstünden url şeklinde link alın. Bu doğal olmayı sağlarken ceza almaktan da sizi koruyacaktır.
Çok kolay ve gerçekten hızlı şekilde, dilerseniz geniş bir tanıtım yazısıyla çok farklı şekillerde sitenizi rehbere eklemek için buraya tıklayıp 12h.org rehberine kayıt olabilirsiniz.