Kanada’da eğitim görmek

• Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 8 yıl 9 ay önce Anonim tarafından güncellenmiştir.
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
    Anonim
    Ziyaretçi

Site Adresi: http://www.kanadaegitimrehberi.com
    Açılış Tarihi: 4 Yıl 8 Ay
    Kullanilan Yazilim:Özel Tasarım
    Tanitim yazisi:
    Kanada’da eğitim görmek
    Kanada’da Concordia, Carleton, St. Mary’s, Victoria gibi bilinen üniversitelerin yanında eğitim ve dil ile ilgili oldukça kaliteli bir eğitim sistemine sahiptir. Dil okulları ve ücretleri, vize başvuru evrakları ve işlemleri, gündelik hayatta sizleri nelerin beklediği, Kanada vatandaşı olabilmek için genel koşullar ne merak edilenler hakkında sizleri kadromuzla aydınlatıyoruz.
    Kanada dil okulları , çok fazla alternatife sahiptir. Çünkü hem Fransızca hem de İngilizce konuşulmakta ve eğitimi verilmektedir. Seçeceğiniz dil okuluna ve fiyat listeleri, şehirdeki yaşam şartları ve size sunacakları imkanlar karar vermenizde önemli konulardır. Vancouver, EC Toronto, EC Vancouver ILAC Kanada Dil Okulları gibi kaliteli eğitim veren nice eğitim kurumları arasında hangisini seçeceğinize dair sizlere önemli ip uçları veriyor ve tüm sorularınızı uzman kadromuzla yanıtlıyoruz.
    Kanada Vizesi için gerekli tüm belgeler ayrıntılı olarak sizlere sunulmak üzere mevcuttur. Belgeleri toplamak için ne gibi işlemler yapmanız gerektiği ve ilgili evrakları nereden ve hangi kurumlardan temin etmeniz gerektiği konularında sizleri yönlendiriyor ve tecrübelerimiz ışığında bilmek istedikleriniz hakkında yardımcı oluyoruz.

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.