Kırtasiye Sepetim

• Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 8 yıl 1 ay önce Anonim tarafından güncellenmiştir.
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
    Anonim
    Ziyaretçi

sitelogo.png
    Kırtasiye Malzemelerinde Bir Numara
    Kırtasiye malzemeleri insanların her alanda kullandıkları eşyalar arasında gelir. Kırtasiye denildiği zaman akla gelen ilk konu öğrencilerin gereçleridir ancak şöyle iş dünyasına doğru bir açıldığınız da aslında ofisiniz içinde en değerli ihtiyacın ofis malzemeleri ve kırtasiye ihtiyaçları olduğunu görebilirsiniz.  Her gelişmişlikte olduğu gibi kırtasiyesiyecilikte kendisini sürekli olarak yenileyen ve bu yeniliklerle birlikte her zaman daha iyisini bulma arayışında olan bir sektördür. Çünkü insanların faydasına ne kadar ürün bulundurur ve imal ederseniz onunla birlikte siz de bir kademe daha yükselirsiniz.
    Kırtasiyecilikte öncelik her zaman kaliteden yana olmuştur örneğin bir kurşun kalem dahi kalitesiz olduğunda direk olarak elden çıkarılır ve bir daha o marka kesinlikle kullanılmaz. Sonuçta herkesin evinde veya ofisinde olması gereken bir ihtiyaç ve siz de bu işi yaptığınız halde bu sektörde yoksunuz burada kabul edilemeyecek bir durum söz konusudur. Ben bu konuyla ilgili yaklaşık olarak 36 senedir sektördeki bir numarada olan yerini koruyan bir firmadan bahsetmek istiyorum. Firmanın ismi kırtasiye sepetim ve kirtasiyesepetim.com internet sitesi üzerinden aradığınız tüm malzemeleri anında bulabiliyorsunuz. Maket bıçağından tutunda ataç’ a kadar birçok ürün firma tarafından satılıyor.
    Firma 2000 yılından beri İstanbul Okmeydanı-şişli’ de mağazacılık hizmeti de verebiliyor. Ve ilgilendiği konular arasında kurumsal firmalara da kırtasiye ihtiyacı sağlamak var. Özellikle büyük şirketlere kırtasiye ve ofis desteği sağladığı için neredeyse İstanbul ve civarında firmadan hizmet almayan bir kuruluşta yok diyebiliriz.
    İnsanın zamanının geniş bir bölümünün geçtiği iş yerinde aynı zamanda daha verimli ve de etkin bir şekilde çalışması gerekir bu yüzden de ofis malzemelerinin kullanışlı ve de konforlu olması gerekir. Bu doğrultuda ise firma he zaman dürüstlüğünü konuşturarak en iyi hizmeti en uygun fiyat garantisiyle sizlere sunabiliyor. Unutmamak gerekir ki bulunduğunuz sektörde kalıcı ve de lider olmak istiyorsanız şeffaf ve yaratıcı olmanız gerekir firma da gerek teknolojiyi yakından takip etmesi gerekse ülke gündemine halim olması nedeniyle bu noktada vazgeçilmez bir hizmet sağlayabiliyor.

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.