Sarımsak limon mucizesi

• Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 9 yıl 4 ay önce Anonim tarafından güncellenmiştir.
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
    Anonim
    Ziyaretçi

Uzun yıllardır kullandığım bir gençlik ve sağlık iksirini sizlerle paylaşmak istiyorum.

Limon sarımsak mucizesi nedir?

Taze limon ve taze sarımsakla yapılan bir tur karışımdır

Ne işe yarar?

Kalp ve damar sertliği başta olmak üzere vücutta tıkanan her damara hücum eder ve bir lavabo açıcı gibi damarların açılmasında yardımcı olur. Anti oksidandır vücudun kendini yenilemesine yardımcı olur, sarımsağın ve limonun tüm faydalarını arttırır.

Nasıl yapılır ?

Öncelikle tarladan bulamıyorduk bildiğimiz en organik pazardan 6 kilo limon ve 40 dis sarımsak ve 2 litrelik cam kavanoz
    Cam limon sıkacağında sıktığımız 6 kilo limonun suyunu cam kavanoza aktarıyoruz. Kesinlikle robot yada benzeri metal sıkacaklar kullanmayın. Yine sarımsakları mümkünse ağaç havanda iyice kabuklarını soyup eziyoruz. İyice ezdiğimiz sarımsakla limonu cam kavanozdan karıştırıyoruz. 
    Güneş görmemesi için kalın bir siyah torba içinde 28 gün bekletiyoruz. Tabi hergün çalkalamayı unutmuyoruz.

Nasıl kullanılır?

Günde yarım çay bardağı sabah kalkar kalkmaz kahvaltıdan yarım saat önce.
    Ben sulandırmanızı tavsiye etmiyorum, ama hiç içemiyosanız o zaman kalan yarısını su ile doldurup için.

Sağlıklı günler.

Geldiyom.com

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.