serdar aziz’in Bjk futbol takımında oynamayı arzu ettiği iddia edilmeye başlangıç yapıldı bursaspor’dan ayrılacaksa tercihinin Kara kartal olacağını söylediği gelen bjk haberleri arasında yer aldı.
bursaspor’da transfer gündemini en çok meşgul eden serdar aziz’in, yakın çevresine gitmek arzu ettiği kulüp için kararını verdiğini söylediği öğrenildi. Milli stoperin, “tercihim beşiktaş’tan yana” ifade ettiği bildirildi.
Bjkdinle.com’un haberine göre, 26 yaşındaki futbol oyuncusunun geçen sezon içerisinde ki hocası şenol güneş’le çalışmayı istediğini etrafına söylediği beyan edildi. şenol güneş’in de “serdar aziz’i beğeni ile karşılıyorum ben işin teknik tarafındayım. ama idari konu başkanların işi” tarzında dün vermiş olduğu demeç de bu transferin rotasının hangi kulüp olacağını ortaya koyar nitelikte…
bjk haber gündeminin bu önemli konusu en son olarak hamza hamzaoğlu’nun, istanbul’da milliyet senenin sporcuları ödül töreni’nde basın mensuplarına “serdar aziz, talibi çok olan bir futbolcu herhalde tutmamız zor gözüküyor bu yıl keşke kadromda olabilseydi, diyerek düşünüyorum. fakat serdar’ın açısından baktığımızda da, neticede farklı ufuklara açılması gerekiyor. Allah’ın izni ile onun için de hayırlısı olur” tarzında demeç vermesi, Bursaspor Timsahları kaptanı’nın yuvadan uçmasının sıra meselesi olduğu görüşünü güçlendiriyor.
Karakartal fenerbahçe vede west ham’ın talip olduğu serdar aziz için bursaspor’un 7 milyon euro bonservis bedeli arzu ettiği önümüzdeki günlerde beşiktaş’ın resmi teklifle yeşil-beyazlı yönetimin kapısını çalacağı gelmiş olan haberler ve duyurular arasında.