Skrotbiler

 • Bu konu 0 yanıt içerir, 1 izleyen vardır ve en son 7 yıl 10 ay önce Anonim tarafından güncellenmiştir.
1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
 • Yazar
  Yazılar
 • #2995
  Anonim
  Ziyaretçi

  Web site adress: Skrotbiler.net
  Web site description: Skrotpræmie, skrotbiler, skrotpriser[/b]

  Alle biler ender på et eller andet tidspunkt som skrotbiler. De bilvrag, der bare bliver efterladt i baghaver og på gaden er til stor skade for miljøet. Det er vigtigt, at skrotbiler.net bliver ophugget af en autoriseret autoophugger, så de farlige kemiske væsker bliver fjernet korrekt. Ofte får folk ikke sendt deres gamle biler til skrotning, og de står derfor i stedet og ruster og optager plads.

  2.jpg

  De sluger også penge, hvis de ikke bliver afmeldt, og de kan i sidste ende være til stor skade for miljøet. skrotbiler.net køber dine skrotbiler til en fordelagtig pris Skrotbiler skal først afmeldes hos SKAT, hvilket er noget, som skrotbiler.net gerne klarer for dig, hvis du sælger din skrotbil til osks. skrotbiler.net forsøger at gøre det så nemt som muligt for alle ejere af skrotbiler at komme af med deres gamle biler. Kontakt os allerede i dag for et tilbud på din Skrotbil.

  Skrotbiler.net er et af Danmarks største opkøber af biler og afhenter biler i hele Danmark. Hvis du ønsker at sælge din skrot bil, står vi klar til at tilbyde den bedste service. Vi har ingen skjulte afgifter eller gebyr. Når vi kommer med et bud på din bil, vil dette altid være et seriøst BUD.

  * Danmarks Højeste Skrotpræmie
  * Få op til 60.000 Kr. for din brugte bil
  * Vi afhenter gratis og betaler KONTANT
  * Vi har rigtig stor efterspørgsel på brugte biler
  * Vi er godkendt statsautoriseret motorkontor
  * Sælg ikke før du har snakket med os
  * Ring og få et uforpligtende tilbud
  Vi sørger for som en ekstra service at afmelde dine nummerplader gratis. Kontakt os allerede i dag for et tilbud på din Skrotbil.

  TLF. 71 49 73 49 eller E-Mail. info@skrotbiler.net
  Mvh
  skrotbiler.net

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
 • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.